sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Reipas Bruno saapui kotiin


Täällä on menoa ja meininkiä. Bruno on erittäin sosiaalinen ja touhukas pikku veijari. Tässä kuva viikkojen takaa. Laitan uutta kuvaa kunhan ollaan kotiuduttu.

Kennel Brisa Marinan ottama kuva


Kotimatka meni loistavasti. Jänskäilin turhaan;-)), se sujui leikkien ja nukkuen. Mieluiten Bruno nukkui lattialla pyyhkeiden päällä. Onneksi kenneliltä mukana narulelu joka oli tarpeen - sitä oli ihana nakerella.

Kotona vastassa oli ensin Ida. Ida ihastui heti ensisilmäyksellä meidän veijariin ja taisi tunne olla moleminpuolinen. Bruno villiinty heti,-)) Hetken siinä tutustuttiin taka pihalla ja sitten päästettiin Funya moikkaamaan. Kovin oli ihmeisään ja lähinä vältteli Brunoa. Sisällä Funya jopa murisi pari kertaa kun Bruno kävin hänen ruokakupilla. Bruno ei ollut moksiskaan. Pauliina ja Susanna olivat laittaneet ruokaa mukaan Brunolle (valmiiksi liotettua) ja yllätykseksi Bruno söi reippaasti.

Ilta oli jo myöhä ja Bruno ei millään malttanut käydä nukkumaan, joten menimme kaikki nukkumaan. Bruno meni petiinsä (jossa junamatkan pyyhkeet oli) ja nukahti hetken kuluttua;-)) Bruno heräili useaan otteseen yöllä ja leikki Funyan leluilla lattialla. Laitoin lelut piiloon jotta Bruno saisi rauhan nukkua uudelleen - ja sitten nukuttiin taas;-))

Aamulla maistui ruoka ja kuppi syötiin tyhjäksi. Tässä on ollut villi sessio ja nyt nukkuu.

Funya käy välillä haistelemassa Brunoa, mutta perääntyy sitten hetken kuluttua. Vaikuttaa kun Funya ei tietäisi mitä tehdä. Jos Bruno inisee tulee Funya heti paikalle. Mielestäni tämä oli hyvä alku - olin ajatellut että Funya lähtee riehumaan ihan hirveästi - mutta näin on parempi ja saavat tutustua pikku hiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti