keskiviikko 7. elokuuta 2013

Leikkitunti, hakua ja metsälenkkiä

 on ollut ohjelmassa. Leikkitunti oli Koirakoulu Kompassissa Konalassa. Paikalla oli 5 pentua, suht saman ikäisiä, mutta pari kuitenkin aika paljon isomman kokoista. Bruno pärjäsi hyvin. Leikki kaikkien kanssa ja kävi myös tervehtimässä kaikkia omistajia ja ohjaajaa. Jälkeenpäin jäätiin ulos nurmikolle ja yritettiin auttaa erästä lagottopentua, joka oli kovin arka. Hän kuitenkin tykkäsi Brunosta mutta kun tunnilla sellainen hässäkkä niin ei sitten uskaltanut moikata ollenkaan. Ulkona saatiin sitten hänelle hiukan kontaktia Brunon kanssa.


Haussa Bruno oli mainio;-)) Ei millään olisi halunnut lähteä maalimiehen luota kun Bruno oli varma että maahan oli tippunut jotakin hänen kiposta. Rohkeesti lähestyi maalimiehiä ja meni makuulle maalimiesten eteen saadakseen palkkansa. Välillä se peffa yritti sieltä ylös mutta kas kummaa maalimiesten namit meni piiloon.. äkkiä peffa alas taas;-))

Tänään Bruno oli mastolenkillä Funyan kanssa. Tämä on metsälenkki mutta ei niin pitkä. Bruno juoksi innoissaan Funyan perässä. Kotona jatkuu villi meno, mutta saatiin otettua pari poseeraus kuvaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti