tiistai 10. syyskuuta 2013

Bruno 4 kk

Ihanaa kun voimme palata arkeen ja koirat voivat leikkiä taas keskenään. Funya toipunut hyvin ja Bruno innoissaan kun pääsee "siskoa" taas repimään.

Brunolla on kivekset laskeutunut! Emme kuitenkaan voi osallistua näyttelyyn johon olimme menossa 5.10, eli spanieliliiton päänäyttelyyn, sillä vespanjanvesikoirat eivät ole enään oikeutettuja osallistumaan. On nykyään oma erkkari. Syyskuun  lopussa alkaa tuo pentunäyttelykurssi ja sitten marraskuun lopussa pentunäyttely;-))

Brunon purenta ei ole ihan kohillaan. Tuo yksi kulmahammas on painautunut ikeneen joka nähtävästi estää alaleuan kasvua. Nyt yritetään kovasti saada tuo hammas vitkuteltua pois niin purennan pitäisi korjaantua. Pienet etuhampaat ovatkin lähes kaikki jo irronneet!

Bruno on vilkas ja rohkea, joka teettää haastetta metsäretkillä. Juoksisi kallioita alas ihan suinpäin jos vaan saisi. Sinne minne Funya menee - menee myös Bruno. Erittäin rohmu ruuan perään, jos silmä vältää niin nappaa kädestä leivät ym. Tässä on tekemistä;-))

Brunossa myös toinen puoli, rauhallinen ja harmooninen. Illalla kun tulee syliin painautuu kiinni ja voi maata selällään rapsutettavana sylissä pitkään. Siis aivan ihana hurmuri!!

Tartee päivittää kuva - kasvaa kovaa vauhtia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti