keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Villi viikari;-))

Bruno on kohta 5 kk. Aika menee todella nopeasti. Bruno on kyllä sellainen Duracell;-)
Viime sunnuntaina aloitettiin näyttelypainotteinen pentukurssi. Harjoteltiin seuraamista - katse eteenpäin sekä siirtymistä istumisesta, seisontaan ja makuulle. Bruno pärjäsi loistavasti - toki harjoteltavaa on;-) Kurssilla ei ole kuin yksi toinen koira Brunon lisäksi, joten saamme melkein yksityistä opetusta;-)) Pentunäyttelyyn olisi tarkoitus mennä 24.11.

Eilen taas hakuiltiin ja Bruno on edennyt pistoille. Kyllä on poika niin innoissaan hakumetsässä. Kolme maalimisetä oli tällä kertaa, mutta Bruno oli päättänyt että voisi löytyä vielä lisää;-)) Brunolla on hyvä nenänkäyttö ja maalimieskäyttäytyminen. Mamman loisto oppilas!!

Sain kuulla eilen että voin luultavasti treenata molempia koiria ensi kaudella. Olen saanut niin pajljon aktiviteettipisteitä että saan luultavasti molemmille koirille treenipaikan. Tämän hetkinen ohjaaja on treenannut omaa epävarmaa koiraa ja hyvin ovat edenneet. Hän haluaisin myös tavata Funyan ja mahdollisesti kouluttaa Funyaa ensi kaudella... se olisi ihanaa!! Saisi Funya taas aloittaa hommat kanssa.

Tulevana viikonloppuna onkin sitten syyspäivät/pentuetapaaminen tiedossa Ylivieskan kupeessa. Mukavaa nähdä muut pennut omistajineen sekä kasvattajat ja tietenkin Brunon mamma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti