keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Nameja lääkärillä...namnam

Taas on viikko vierähtänyt. Ollaan kuluneen viikon aikana käyneet metsässä ja Bruno on sellainen vilivilpertti kun ei oikein osaa itseään varoa niin olisi menossa pää edellä joka paikkaan. Sitten kun vielä yrittää ottaa Funyasta mallia niin meno on kova. Isoja keppejäkin pitäisi jo kantaa ja harmittaa kun Funya käy nappaamassa ne pois...ja ei muuta kun perään.

Tällä viikolla oli rokotus. Bruno pusutteli lääkäriä ja söi nameja. Rokotusta ei huomannut lainkaan sillä söi hoitajan kädestä nameja. Lopuksi kun pääsi lattialle ei ollut mihinkään kiire vaan meni lekurin ja hoitsun luokse kerjäämään lisää nameja. Rokotuksesta ei tullut minkäänlaisia oireita.

Hakutreeneissä Bruno oli väsynyt. Oltiin oltu äiskän pihalla riehumassa ja toivoin että Bruno olisi treenannut viimeisenä, mutta se ei sopinut. Treenit meni hyvin mutta hiukan laimeasti - innokuus hiukan hakusessa;-))

Tänään olimme iltauinnilla Kirkkonummella ja Bruno sai kokeilla uimista järvessä. Sai sellaisen "energiasputnikin" kun meni veteen ja kasteli tassut. Ystäväni otti sitten jokun ajan kuluttua Brunon veteen ja laski uimaan minua kohti (ihan lyhyen matkan) - tehtiin tämä pari kertaa. Olin juuri kuivannut Brunon turkin kun se näki Funyan uimassa niin se otti kovan spurtin ja juoksi suoraan kalliota pitkin ja hyppäsi järveen...Bruno ei siis ainakaan pelkää vettä. Kallion liukkauden takia ei Brunoa voinut päästää juoksemaan vaan sai sitten tyytyä odottamaan pyyhkeesen käärittynä mun sylissä.

Ja nyt väsyttää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti