tiistai 2. heinäkuuta 2013

Piikikäs pallo kiinnosti kovasti;-))

Päivät menevät nopeasti kun vuoron perään tulee ulkoilettua koiria. Funyan kanssa käytiin pitkällä lenkillä ja Bruno sai odottaa kotona. Bruno ei ole moksiskaan vaikka jää yksin. Nukkuu aina kun tullaan kotiin;-) Mutta jos menen yläkertaan ja koirat alakerrassa alkaa Bruno pitämään kunnon vinkunaa ja haukkuu...tätä tarvii hiukan työstää. Bruno tekee hyvin tarpeensa ulos, mutta tulee niitä sisällekin - useimmiten paperille mutta välillä vähän muuallekin;-))

Menimme tänään ajelulle mummolaan ja siellä tuli omituinen piikikäs pallo pusikoista. Funya haukkuin ihan kauheasti ja Brunon katse ei "pallosta" siirtynyt. Siilihän se siinä - iso sellainen. Bruno oli syönyt ilta ateriansa mummon pihalla ja kuppi oli vielä nurmikolla niin sinne se siili meni ja nuoli kuppia. Me menimme sisään ja seurasimme ikkunasta siilin touhuja ja se kiipesi terassille ja nuoli myös tuon ruokakupin kannen;-)) Sillä oli nälkä! Vein pari tonnikala palaa sitten pihalle.

Ei menty sitten enään pihalle sillä Funya olisi ihan varmasti lähtenyt seuraamaan hajun perään.

Tänään laitoin hajupannat molemmille. Kuulema turvallinen käyttää myös pennuilla. Tämä karkoittaa punkkeja jonkun verran...saas nähdä.

Huomenna Bruno saa tavata Funyan hyvän ystävän, Allin. Alli on lagotto ja asuu aika lähellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti